Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Contactati-ne acum: office@cafeahoreca.ro

Bristot

Arta Cafelei1402994_671855652825540_918006382_o

 

      Secretul succesului bristot : o prajire atenta, cafea de cea mai buna calitate impreuna pentru un gust desavarsit. Toate aceste lucruri pentru un espresso care iti trezeste simturile.

      Cu o linie de productie bine definita, personal profesionist si un sistem de control al calitatii de exceptie, oferim un nivel ridicat al calitatii si raspundem cu brio celor mai pretentiosi clienti.

      Contribuind inca de la inceputul secolului XX la definirea cafelei Italiane, in 1960, Bristot si-a extins exportul in Germania si ulterior in toata Europa.

content-coffee

Sensul literal al cuvântului Espresso ar putea fi exprimată așa cum este făcut acolo și apoi. Această metodă de preparare cafelei a fost creată, în scopul de a găsi un remediu pentru încetineala altor metode și pierderea ulterioară a aromei perfuziei atunci când deja cald și înainte de a fi în stare de ebrietate, accelerarea trecerea apei prin doza de cafea rotunde prin mijloace presiune mai mare. Este o băutură extraordinară, o minune a ingineriei chimice și fizice, aromatice, de un gust plin și catifelat: aromatic, deoarece emulsia dată de presiunea uleiurilor prezente în cafeaua eliberează aroma care se dizolvă în apă fierbinte, incercand sa scape, dar este imediat prins de crema; catifelată datorita zahărului, proteinelor și grăsimilor emulsionate împreună.

Mobile version: Enabled